Start Multimove

25 juli 2014 door LAMPROYE Jolien

De afgelopen twee jaar heeft TTC Meerdaal Leuven meegewerkt aan het Multimove proefproject. Wetenschappelijk onderzoek heeft nu aangetoond dat Multimove een succesformule is voor de motorische ontwikkeling van jonge kinderen. Multimove wordt dan ook aan een snel tempo verspreid en aangeboden over heel Vlaanderen. Ook Meerdaal is de volgende twee seizoenen weer van de partij. 

Bij deze een warme oproep aan alle (ouders van) kinderen tussen de 3 en 8 jaar. Vanaf woensdag 3 september vliegen we er opnieuw in. Via een gevarieerd bewegingsaanbod willen we meewerken aan een motorische basis en een gezonde ontwikkeling. De multimovelessen zullen vanaf september elke woensdag doorgaan van 17u tot 18u(30) in de sporthal van het VTI in Leuven. Een mailtje om in te schrijven voor de eerste training kan naar multimove@meerdaal.be. Op 3 september wordt dan alle verdere informatie gegeven over onder andere de definitieve inschrijving. Nog vragen? Mail ons gerust via multimove@meerdaal.be

Nog wat meer info en ook enkele foto's kan je vinden onder de banner hier rechts. Wij hopen alvast veel kindjes te kunnen laten multimoven... Tot in september!