Wafelverkoop

26 september 2014 door GIELEN Jorn

Wafels hier, wafels daar, wafels overal!

Na het succes van de truffelverkoop, gooit meerdaal het dit jaar over aan andere boeg. We gaan vanille- en chocolade wafels verkopen. De wafels zullen verkrijgbaar zijn vanaf zaterdag 27 september. Er worden grote dozen (700 gram) en kleinere dozen (5 apart verpakte wafels: 375 gram) verkocht tegen respectievelijk 6 en 4 euro.

Na de verkoop en/of aankoop van de dozen die je meegenomen hebt kan je het geld aan je trainer geven of storten op het rekeningnummer van TTC Meerdaal Leuven (BE22 9730 7195 5947) met vermelding van naam en betaling wafels.

Om de wafels nog eens extra aan de man te brengen wordt er op zaterdag 4 oktober, ter vervanging van de training wegens sluiting van de zaal, met heel de meerdaal jeugd wafels verkocht op de leuvense markt. De -12 jarigen worden aan het clublokaal verwacht om 9u45. Zij zullen tot 12 uur wafels verkopen. In de namiddag is het de beurt aan de +12 jarigen. Afspraak om 12u45 aan het clublokaal. Dit zal eindigen omstreeks 15 uur. De opdeling van de groepen tussen +12 en - 12 is niet 'strikt' dus je mag gerust naar de andere sessie komen of beide sessies doen.

De wafelverkoop is voor de club een belangrijke en nodige bron van inkomsten en we hopen dan ook dat iedereen zijn steentje wilt bijdragen.