Tornooi Arc en Ciel

27 oktober 2014 door LAMPROYE Jolien

Een verslag door uw reporter, Jimmy Beckers!

Zondag 26 Oktober vond het tornooi van Arc en Ciel plaats. Een eerder beperkte Meerdaal-delegatie probeerde onze club toch aan enkele medailles te helpen en dit met succes. Al vanaf match 1 was het duidelijk dat Annabel in bloedvorm was. In haar eerste 2 matchen bij de Dames D-reeks gunde ze haar tegenstanders slechts 1 set. In haar halve finale en in haar finale ging Annabel op haar elan door: ze won beide zeer overtuigend met 3-0 en kroonde zich daardoor tot kampioene bij de dames D. Wie dacht dat dit Annabel haar enige stunt van de dag was had het mis. In de heren D wint ze in haar poule met 3-0 van een D2! En vervolgens in de belle van een D4 om haar zo als 1ste te plaatsen voor de 1/8-finale. Daar speelde ze een superspannende thriller tegen een E2 die ze met 21-19 in de laatste set verloor.

Kiara kwam eerst uit in de dames C-reeks. Ook zij was niet van plan om het haar tegenstanders makkelijk te maken en verloor in haar poule in totaal slechts 3 sets op een totaal van 5 matchen. Hiermee kroonde ook zij zich tot kampioene in haar reeks. In de D-reeks speelde Kiara eerst een heel spannende belle tegen een ondergeklasseerde E0 die ze met 11-9 wint. Vervolgens verslaat ze gemakkelijk een E4, maar moet ze wel het onderspit delven tegen een D2. Na het tellen van sets blijkt ze 1 set te weinig te hebben om door te mogen gaan.

Arno haalde een heel hoog niveau en had in zijn poule van de D-reeks weinig problemen en won zijn matchen tegen E2, E2 en D2 zonder al te veel moeite. In de 1/8-finale kwam hij uit tegen een D4 met noppen waartegen hij het echt lastig had. Een 3-1 uitschakeling was dan ook het gevolg. In de C-reeks liet Arno zien wat hij waard was: hij verloor nipt (9-11 10-12 10-12) van een C0 en kon een set afsnoepen van een C2. De D2 in zijn poule kon hij na een marathon match (11-9 in de belle) wel verslaan, maar jammer genoeg had ook hij 1 set te weinig gewonnen om door te gaan.

Proficiat aan alle spelers en in het bijzonder aan Annabel die een schitterende prestatie leverde!