KerstFamilieDubbelTornooi

3 januari 2015 door GIELEN Jorn

Klik hier voor de foto's.

Op tweede kerstdag vond het jaarlijkse kerstfamiliedubbeltornooi plaats. Maar liefst 35 duo’s gingen de strijd aan met elkaar om uit te maken wie het beste familiale dubbelkoppel was. De gedoodverfde favoriet was Vanja Beerts met zijn broer Joeri Beerts. Zij wonnen namelijk al twee edities en waren er op gebrand om ook de derde in de wacht te slepen. Ze maakten hun favorietenrol volledig waar en versloegen Toon Van Meerbeek en Bart Van Meerbeek in de finale.

Naast al het gepingpong was er nog een andere wedstrijd waar ieder jaar duchtig om wordt gestreden, namelijk de dessertenwedstrijd. Er waren weer veel overheerlijke desserten aanwezig, maar jammer genoeg kan er maar één winnaar zijn en dit jaar ging de prijs naar Jules Smedts en zijn mama Marijke Nules. Zij gingen naar huis met een overweldigend applaus en het splinternieuwe boek van Jeroen Meus. Benieuwd of ze volgend jaar met nog iets beter uit de kast zullen komen?!

Om de avond in schoonheid te eindigen trakteerde het jeugdbestuur op een glaasje cava of kidibul. Ook werden er nog enkele mooie prijzen verloot onder alle deelnemers, onder het motto deelnemen is belangrijker dan winnen! Enkele sfeerfoto’s volgen later.

Het jeugdbestuur dankt jullie voor jullie deelname, inzet en de uitstekende sfeer en gezelligheid. Hopelijk zien we jullie allemaal volgende jaar terug. Het wordt dan namelijk een iets specialere editie!