Clubdag

10 juni 2015 door GIELEN Jorn

Zaterdag 16 mei vond de jaarlijkse clubdag van TTC Meerdaal Leuven plaats.

In de voormiddag gingen we van start met het jeugdtornooi. Er waren maar liefst 35 deelnemers aanwezig, wat het enthousiasme bij de jeugdspelers aantoont. De halve finales werden gespeeld door Yordi & Alexander en Annabel & Johan. Johan en Yordi wisten door te stoten naar de finale. Hierin bleek Yordi net een maatje te groot. Het gevecht om de derde plaats werd gewonnen door Annabel. Na al die vermoeinde matchen werd de jeugd beloond met een hele hoop pannekoeken. Dat heeft gesmaakt!

In de namiddag was het de beurt aan het algemeen clubtornooi. Hier waren meer dan 40 spelers aanwezig die gingen strijden voor de eer van beste speler van de club. Vanja Beerts, Yordi De Wel, Kevin Verbruggen en Midas De Bondt wisten het tot in de halve finale te schoppen. Hierin moesten Yordi en Kevin hun meerdere erkennen tegen de twee ‘oude’ rotten. Vanja wist de finale uiteindelijk naar zich toe te trekken en versloeg Midas met 3-1.

Na een warme en vermoeiende dag in de sportzaal konden we in restaurant D’Entreprise genieten van een lekkere en welverdiende maaltijd. Naar jaarlijkse gewoonte werder er ook nog enkele bekers uitgereikt. De ploeg van het jaar was dit jaar de jeugdige G-ploeg die onverwachts gestegen is naar 2e provinciale. De verdienste van het jaar ging naar Pieter Thysen. Trainer van het jaar was Jolien Lamproye die zich altijd 100% inzet voor de recreantentraining en Multimove. Sofie van Meerbeek werd beloond voor haar goede seizoen met jeugdspeler van het jaar. En last but not least, de beker dirk lamproye, was dit jaar weggelegd voor Annabel Vanbrabant.