Vier op vier!

31 oktober 2015 door LIEVENS Nele

Dit weekend hebben de meeste ploegen een welverdiende rustdag. Vier ploegen moesten echter speeldag 3 inhalen en deden dat met veel overtuiging.

De D-ploeg speelde thuis tegen Den Hoek A. Nico, Bart, Eddy en Emily kregen Den Hoek klein met 12-4. Nico won ze allemaal. De eerste man van Den Hoek A moest wel na de eerste match forfait geven. De D-ploeg stijgt daarmee naar de 6de plaats in de rangschikking. 

In tweede provinciale maakte Meerdaal E brandhout van Overijse B (15-1). Meerdaal E staat nu na zes speeldagen op een mooie vierde plaats op één punt van de eerste.

Ook Meerdaal F kon in tweede provinciale zegevieren. Ze speelden tegen Overijse A en wonnen met 9-7. Janus en Arno (terug uit blessure) wonnen elk drie matchen. Frederic en Alexander deden de rest. Meerdaal F wint daarmee zijn tweede match van het seizoen en staat voorlopig op de 8ste plaats.

In vierde provinciale was Meerdaal H te sterk voor Essenbeek. Sofie en Philip bleven ongeslagen, Pieter en Jules maakten er 13-3 van. Jules ging verder op zijn elan van vorige week en won twee E2'en. Meerdaal H staat na 6 speeldagen op de eerste plaats samen met Blauwput.