Meerdaal A nog niet zeker van promotie

18 april 2016 door UYTTENDAELE Jeroen

Afgelopen weekend kwam Meedaal A niet in actie. Enkel weken terug hadden ze deze speeldag al afgewerkt en beten in het zand tegen een versterkt Sokah B met 7-9.

De enige overgebleven concurrent voor de titel en de bijbehorende promotie, Verdrinamur B, won nipt tegen de meisjes en jongen van Antwerpen A. 

Dit betekent dat Meerdaal het op de laatste speeldag zal moeten doen. De match komt niet helemaal gelegen aangezien de motor van onze boys net voor de eindmeet begint te sputteren. In de laatste 7 matchen verloren ze maar liefst 3 keer en speelden 1 keer gelijk. 

Tegen Chatelet B krijgen ze een 3de poging om een punt te pakken. Die staan voorlaatste maar dat is geen voorbode voor succes. Vorige week wonnen ze tegen de laatste en de 2 weken ervoor leden ze 9-7 verlies tegen onder andere Verdrinamur. Ze moeten punten pakken om hun kansen op behoud gaaf te houden en zullen hun huid dus duur verkopen.

Zaterdag heeft Meerdaal dus een afspraak met de geschiedenis. Duimen omhoog dat er wel degelijk geschiedenis wordt geschreven.

Succes!