Meerdaal E blijft stunten

26 november 2016 door UYTTENDAELE Jeroen

De E-ploeg lijkt stilaan gewend te raken aan 1ste provinciale en verbaast vriend en vijand.

Vorig weekend pakten Kevin, Emily, Alexander en Jelle in een vooruitgeschoven match van de 11de speeldag een broodnodige overwinning en niet tegen de minste. Leider Blauwput werd in de derby met 9-7 verslagen. Blauwput speelde weliswaar met een D0, maar met Sander Heylen, Cédric Vounckx en oud-Meerdaallid André Santino hadden ze toch voldoende kwaliteit in de rangen om de overwinnning weg te kapen bij onze E-ploeg.
Niet dus! Emily versloeg 3 Blauwputters, de andere Meerdaalhelden elk 2.

Afgelopen vrijdag evenaarden onze jonge ploeg hun prestatie van de vorige week. Essenbeek A met routiniers Dirk Magnus (C0), Gregory Verhulst en Bart Luyck (beiden C2) en een E4 werden met 10-6 huiswaarts gestuurd. Bert (3), Kevin (4!), Alexander (1) en Jelle (2) mochten juichen. Eerste provinciale monument Dirk Magnus werd zowel door Bert als Kevin en Jelle verslagen. Hoedje af, want menig speler die tegenover hem stond weet dat het niet eenvoudig is om van hem te winnen.

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik ben fan van deze ploeg.

Zaterdagavond staat de belangrijke degradatietopper bij Smash Dolfijn C op het programma. De wedstrijd is nog niet uitverkocht en bovendien is de toegang gratis.