Verslag Nationaal Jeugdcriterium fase 3

30 januari 2017 door GIELEN Jorn

Gisteren vond de laatste fase plaats van het nationaal jeugdcriterium in Louvain-La-Neuve. Er mochten maar liefst zes spelers van TTC Meerdaal Leuven deelnemen. Hieronder een kort verslagje.

Yordi (2e afdeling) kende een iets mindere dag en wist enkel 2 C0’en te verslaan. Het moet ook wel gezegd dat hij 2 nipte belles verloor tegen 2 B6’en. De andere matchen was de tegenstand te sterk. Yordi eindigde in zijn poule op een 6e plaats.

Kevin en Jelle speelden beide in de 4e afdeling. Kevin won 4 van zijn 7 matchen. Hij versloeg onder andere een C2 speler. Jelle had een zeer moeizaam begin van de dag, maar herpakte zich uitstekend. Dit resulteerde in 3 overwinningen en 4 nederlagen en een 5e plaats in zijn poule.

Mattijs trad aan in de 2e afdeling van de miniemen jongens. De tegenstand is hier van hoog niveau, maar desondanks wist hij toch drie matchen winnend af te sluiten. Net als Jelle een 5e plaats in zijn poule.

Onze dames Sofie Van Meerbeek (3e afdeling) en Emily Moeys (2e afdeling) waren duidelijk in goede doen. Zij verbaasden vriend en vijand en gingen aan de haal met de eerste plaats in hun poule. Een prestatie om u tegen te zeggen.

De youngsters van TTC Meerdaal Leuven behaalden mooie resultaten en laten duidelijk opnieuw van zich horen.