Planning Activiteiten

20 februari 2017 door LAMPROYE Jolien

Speciaal voor de planners onder ons, delen we jullie graag enkele aankomende events mee. 

De jeugd is de motor van onze club. Daarom verenigen we ons allen op de jeugdactiviteit op zaterdag 22 april. Het jeugdbestuur voorziet een hele dag vol fun! Prik de datum alvast in je agenda en stay tuned...

Ook de jaarlijkse eetdag komt snel dichterbij. Op zaterdag 29 april staat er opnieuw lekkere kip op het menu. We verwachten jullie allen!

De clubdag gaat dit jaar door op zaterdag 13 mei. Concreet strijdt de jeugd in de voormiddag om de titel 'Clubkampioen TTCM jeugd'. 's Middags worden ze getrakteerd om wat lekkers. In de namiddag is het aan de volwassenen om het beste van zichzelf te geven. 's Avonds sluiten we af met een gezellig etentje op de speelplaats van het VTI. Dit is ook het moment waarop de prijzen van onder andere (jeugd)speler van het jaar worden uitgereikt. Een dag om niet te missen dus, 13 mei!

Het jeugdbestuur plant ook al wat verder vooruit en denkt al aan het volgende seizoen. De zomerstage gaat dit jaar door van 21 tot 25 augustus, van 13u00 tot 16u30. Meer praktische informatie volgt later. De zomerstage is geprikt, de rest van de vakantieplannen kunnen gemaakt worden!