Grote kampioenenviering 14 april 2018

4 april 2018 door GIELEN Jorn

Op zaterdag 14 april vindt de laatste thuismatch van het seizoen plaats voor onze hoogste herenploegen en de dames. Omdat er dit seizoen maar liefst 5 ploegen kampioen spelen (heren A, B, C, D en dames A) willen we dit niet zomaar aan ons laten voorbij gaan en we zijn van plan om er een groot feest van te maken.

Natuurlijk is er geen feest zonder onze trouwe supporters. We nodigen jullie dan ook allemaal uit om te komen kijken en onze teams voor een laatste keer dit seizoen naar de overwinning aan te moedigen. Wij zullen alvast zorgen voor wat gratis hapjes, cava en wijn! De dames starten om 14u en de heren beginnen er aan om 19u.

Hiernaast is er ook de mogelijkheid om een verse spaghetti te komen eten vanaf 18u30. Er is keuze tussen spaghetti bolognaise en vegetarische spaghetti. Voor deze overheerlijke spaghetti vragen we een kleine bijdrage van 5 euro.

Inschrijven op voorhand is noodzakelijk als je graag spaghetti wilt komen eten. Dit kan je hier doen: https://bit.ly/2uzjGTR . Als je 'enkel' komt supporteren dan hoef je niets te doen.

Wij kijken alvast uit naar jullie massale aanwezigheid!