Clubdag 5 mei

15 april 2018 door LAMPROYE Jolien

Zaterdag 5 mei sloten we het seizoen af met een feestje: de jaarlijkse clubdag! Het werd opnieuw een geweldige dag!

In de voormiddag kroonde Jules zich tot clubkampioen bij de jeugd. Het "grote" clubtornooi werd gewonnen door Sander. Na het tornooi konden we in de stralende zon genieten van de lekkere paella gemaakt door de ouders van Maxime. Er werd ook quiche en dessertjes voorzien, met veel zorg bereid door Mona.

Er werden ook enkele prijzen uitgereikt. Pieter Philippaerts werd trainer van het jaar, de A-ploeg ploeg van het jaar, Mathias Genoe jeugdspeler van het jaar, Stefano Bonelli won de grote beker Dirk Lamproye en Rupert Mergan werd nog eens extra in de bloemetjes gezet voor zijn onuitputtelijke inzet voor de club.

Het seizoen zit er nu op. De trainingen gaan nog wel even door en in de maand juni is er nog steeds vrij spel mogelijk en dan gaan de deuren even toe voor de zomervakantie om er dan vanaf midden augustus weer volop in te vliegen!

Hierbij willen we iedereen bedanken die, op eender welke manier, bij heeft gedragen tot het geweldige seizoen dat we dit jaar nog maar eens beleefd hebben! Het was een topseizoen en dat de sfeer zat er goed in. Foto's van de clubdag volgen later.