Verslag speelweek 12

De A-ploeg kreeg met Donald Heuseux B Waals bezoek over de vloer. De tegenstanders kwamen duidelijk niet met de ambitie naar ons te komen winnen aangezien ze met een E2 als vierde man speelden. Al bij al werd het dus een eenvoudige overwinning voor onze ploeg. Het werd uiteindelijk 12-4 en Sander was uitblinker van dienst met een mooie 4/4.

De mannen van de B-ploeg konden nog van een extra weekje rust genieten aangezien Zoersel B forfait gaf. Eerste achtervolger, Salamander A, wist zijn partij ook te winnen en hierdoor blijft de kloof slechts één punt.

Onze damesploeg, spelende in landelijke, kwam deze week met de drie speelsters in vorm aan de start (Emily, Sofie en Annabel). Ook in de terugronde zal het een mission impossible worden deze ploeg te kloppen. Er werd nu ook gewonnen met een sterke 8-2 tegen Schulen.

De C-ploeg had weinig moeite met Pingouin A deze eerste match van de terugronde. 14-2 was het eindverdict. Volgende week is Smash Dolfijn C de tegenstander, daar zullen ze de overwinning zeker niet cadeau krijgen.

De D-ploeg moest het deze week opnemen tegen onze G-ploeg. De D-ploeg speelde op volle sterkte en won met overdonderende 0-16. Het behoudt hiermee de drie punten voorsprong op Tacko A.

De E-ploeg had het op zijn beurt niet onder de markt tegen Den Hoek A en er werd met 11-5 verloren. Hierdoor valt de ploeg terug naar een vijfde plaats.

De F-ploeg moest op verplaatsing naar de leider in de reeks, Werchter A. De thuisploeg kwam voor de dag met B6, C0, C0, C2 wat toch al kan tellen voor in tweede provinciale. Onze ploeg heeft alles gegeven maar er werd met 16-0 verloren. Dit was zeker niet een match die gewonnen moest worden.

De H-ploeg boekte een mooie 10-6 overwinnen tegen Smash Dolfijn E en blijft op een knappe zevende plaats staan.

De K ploeg wist uit tegen Werchter H met 3-13 te winnen. Noah bleek onklopbaar en wist maar liefst al zijn matchen te winnen.

De L-ploeg heeft het voorbeeld van de K-ploeg goed opgevolgd. Tegen Diest I werd er thuis met 10-6 gewonnen.

De M-ploeg was deze week vrij en de N-ploeg moest het in zijn eerste match van de play-offs opnemen tegen Dilbeek G. Er werd jammer genoeg met 13-3 verloren.