Round-up speelweek 14

De A-ploeg kende weinig problemen met Wenduine A, het werd een eenvoudige 13-3 overwinning. Jorn en Sander bleven ongeslagen, Hans deed 3/4 en Jan won 2 matchen. De kloof met tweede in de stand, Stekene A, blijft nog steeds 2 punten dus de strijd is zeker nog niet gestreden.

De B-ploeg had evenals de A-ploeg geen moeite met zijn tegenstander. Tegen Meulebeke A, toch wel vierde in de stand, werd met een solide 13-3 gewonnen. Hier deden Vanja en Jimmy knap 4/4, Koen deed 3/4 en Yordi deed er 2 in het duitje.

Onze damesploeg was deze week nog eens vrijgesteld en ons meisjes konden dus van wat extra rust genieten.

De C-ploeg kende een moeizame avond tegen Sukarti A. De tegenstanders kwamen nochtans maar met drie naar Leuven maar na de eerste match liep Kurt een blessure op. Kurt heeft nog geprobeerd een match te spelen hierna, maar hij kon zijn pallet amper vasthouden dus wist hij niets te winnen. Gelukkig kon er gerekend worden op Stani en Kenny die beiden maar één match verloren en ook Dirk wist een match te winnen. Met de WO van de tegenstanders werd er een nipte 9-7 overwinning geboekt. De C-ploeg speelde duidelijk met vuur! Wel staat de C-ploeg nu virtueel eerste aangezien Vilvo A, eerste in de stand, de volgende speeldag reeds verloren heeft tegen Vilvo B. Onze ploeg moet komende speeldag naar VMS, laatste in de stand, het mag dus geen probleem zijn om de koppositie terug in handen te krijgen!

De D-ploeg heeft op zijn beurt weinig energie verspilt aan Diest E. Op verplaatsing heeft het nl. met een ruime 1-15 gewonnen. Wederom een knappe prestatie!

De E-ploeg speelde ook in en tegen Diest maar wel tegen hun F-ploeg. Ook in deze ontmoeting bleek onze ploeg de sterkste te zijn door met 5-11 te gaan winnen. Hierdoor springen ze terug naar de vierde plaats in de rangschikking.

De F-ploeg kende een mindere avond. Ze hebben met 13-3 verloren op verplaatsing tegen een sterk Humbeek A. Eddy en Pieter wisten als enige matchen te winnen.

Ook de G-ploeg heeft niet kunnen winnen. Deze week was Dilbeek B de tegenstander en op verplaatsing verloor onze ploeg met 11-5. Hier waren het Jolien en Mattijs die de winstmatchen voor hun rekening namen.

De week wist de H-ploeg 8-8 gelijk te spelen tegen Dilbeek B.

De K-ploeg speelde tegen Pingkolo C en onze ploeg wist aan het langste eind te trekken. 12-4 was de eindstand in ons voordeel en na 14 speeldagen staat de ploeg op een knappe derde plaats.

De L-ploeg moest het opnemen tegen Pingkolo B en hier werd jammer genoeg met 6-10 verloren.

Tacko F was de tegenstander van onze M-ploeg en hier wist onze ploeg wel te winnen. In het eerste deel van de avond kwam onze ploeg wel op een 2-4 achterstand maar ze wisten dit knap om te buigen om uiteindelijk nog met 10-6 te winnen.

In de derde match van de play-offs wist de N-ploeg overtuigend met 14-2 te winnen tegen Hurricane K.

De O-ploeg wist in zijn match van de play-downs niet te winnen. Er werd met 3-13 verloren tegen Werchter L.