Verslag speelweek 21

De kampioenenviering werd een heus feest met overwinningen van A, B, C en de damesploeg. Nu is het enkel nog in spanning afwachten of de C-ploeg op de laatste speeldag de titel definitief kan binnenhalen. De ploeg heeft genoeg aan een gelijkspel tegen Diest.

De A-ploeg speelde tegen voorlaatste in de stand (Hannut A) en wou duidelijk snel in de cava vliegen. Onze ploeg won met een overdonderende score van 15-1 en geeft hiermee hun titel nog meer glans.

De Dames hebben er werkelijk een Gala-match van gemaakt. Ze waren al zeker van de titel maar dat hield hen niet tegen om hun laatste match van het seizoen met 9-1 te winnen tegen Kruibeke A (2e ). De dames promoveren nu terug naar 2e nationale, daar horen ze ook thuis!

De B-ploeg kreeg Salamander A (2e) over de vloer. Op papier waren beide teams ongeveer even sterk maar onze mannen konden uiteindelijk nog vrij eenvoudig met 11-5 winnen. Ze toonden hier eens te meer dat ze de oververdiende kampioen zijn met maar liefst 10 punten voor op de tweede in de stand.

Bij de C-ploeg moest er gewonnen worden tegen Essenbeek A. We weten dat de ploeg thuis altijd dat tikkeltje meer kan brengen en dat deed het ook. Met de supporters achter de ploeg won het overtuigend met 13-3. Nu staat de ploeg op één match van de titel. Momenteel heeft de ploeg één punt voorsprong op Vilvo A. Als er volgende week minstens gelijk gespeeld wordt in de laatste match van het seizoen is de titel een feit en zijn we nog een kampioenenploeg rijker!

Ook de D-ploeg en de E-ploeg wisten hun voorlaatste ontmoeting te winnen. Beide ploegen wonnen met 6-10 tegen respectievelijk Werchter B en Humbeek A.

De F-ploeg leed een logische nederlaag tegen het ervaren Den Hoek A. Er werd met 12-4 verloren maar Jelle wist wel zeer knap 3 matchen te winnen.

Onze G-ploeg moest jammer genoeg forfait geven maar onze H-ploeg wist wel te winnen. Met het oog op het behoud deedde H-ploeg dus een zeer goede zaak. 12-4 was de eindscore en door deze overwinning staat de ploeg weer veilig.

Ook de K-ploeg wist overtuigend te winnen. Tegen Hurricane G werd het maar liefst 15-1. De ploeg staat nu op één punt van de tweede plaats dus wie weet zit er nog meer in als de laatste match gewonnen wordt.

De L-ploeg won met 12-4 tegen Vilvo C maar blijft wel op een voorlaatste plaats staan. Met nog maar één speeldag te gaan kunnen ze niet hoger eindigen in het klassement dan deze voorlaatste plaats.

De M-ploeg was deze week vrij.

De N-ploeg wist nog een te winnen. Er werd met 13-3 gewonnen tegen Blauwput E en het springt hierdoor naar de tweede plaats in de play offs.

Als laatste wist ook de O-ploeg te winnen met 12-4 tegen Werchter N en behoudt hiermee zijn derde plaats in de play downs.