Verslag prov. kampioenschappen

Bij de veteranen +40 wist Koen Popleu een bronzen medaille te bemachtigen. Philip Dannaux eindigde in dezelfde reeks als vierde. Bij de veteranen +50 werd Dirk Lamproye vierde. Daarnaast werd Mona Bosschem tweede bij de dames +40. Ook de dubbelreeksen leverden heel wat medailles op. Koen en Patrick Reynaerts (Vilvo) eindigden op een tweede plaats bij de dubbel +40. Dirk Lamproye en Walter Timmermans kenden hetzelfde lot bij de dubbel +50. Mona en Nathalie Peetroons wisten wel de gouden plak binnen te halen. Mona en Philip brachten nog twee extra zilveren medailles mee naar huis in het dubbel gemengd.

Bij de klassementreeksen dubbel slaagden Maarten Lamey en Lander Dannaux er in om een mooie vierde plaats te behalen in de E-reeks. In de D-reeks deden Jules Smedts en Mathias Genoe net één plaatsje beter. Ook bij de dames D-reeks een bronzen medaille voor Mona en Lotte. In het gemengd dubbelspel wisten Jules en Lotte een zilvere medaille te veroveren.

Op het PK jeugd behaalden Maarten Lamey en Lander Dannaux respectievelijk een derde en vierde plek bij de jongens miniemen. Bij de cadetten liet Mattijs zich in de halve finale verrassen door een E2 en werd onverwachts derde. Bij de junioren kenden we gelukkig iets meer succes. Kevin haalde een zeer hoog niveau en wist in de finale van Dries Vercammen (C0) te winnen. Jelle behaalde de derde plaats. Nette Mergan ging bij de meisjes preminiemen met een gouden medaille naar huis. Katie wist bij de cadetten een derde plaats te bemachtigen. Sofie was enige deelneemster bij de meisjes junioren en ‘won’ de gouden medaille. Ook de dubbelreeksen leverden heel wat medailles op. Goud was er voor Mattijs & Wouter, Kevin & Jelle, Katie & Sofie, Jelle & Sofie. Maarten & Lander, Mattijs & Katie wisten zilver te behalen. Nette en Lander werden derde in hun reeks.

Op het PK klassementen kende TTC Meerdaal Leuven wat minder geluk. Enkel Mona Bosschem (vierde dames D) en Sofie Van Meerbeek (1e dames B) wisten een podiumplaats te bereiken.

Al bij al toch weer een heel pak mooie resultaten! Nu kunnen we ons volledig voorbereiden op de start van de terugronde.