Multimove

Met de slogan: “Multimove voor kinderen: een gevarieerd bewegingsaanbod voor jonge kinderen" werd met steun van de Vlaamse overheid dit proefproject in het schooljaar 2012-2013 gelanceerd. Hieraan werd een wetenschappelijk onderzoek gekoppeld, dat heeft aangetoond dat Multimove een succesformule is voor de motorische ontwikkeling van jonge kinderen. Het project werd dus doorgezet en uitgebreid over heel Vlaanderen. Het is gericht naar kinderen van 3 tot 6 jaar en vormt een uitstekende voorbereiding op heel wat verschillende soorten sporten op latere leeftijd.

multimove_3     multimove_1

Met dit doel in het achterhoofd worden er wekelijks actieve, maar ook speelse bewegingslessen georganiseerd door gemotiveerde trainers. Concreet betekent dit dat alle kinderen tussen 3 en 6 jaar (geboortejaar tussen 2011 en 2014) elke zaterdag een uurtje komen springen, werpen, lopen, klimmen, trekken en glijden... Kortom een uurtje Multimoven!

De eerste training vindt plaats op zaterdag 16 septemer van 12u tot 13u. Hierop krijgen de ouders ook alle verdere informatie mee. Om de eerste lessen goed te kunnen voorbereiden vragen we om je kind in te schrijven voor de eerste les via lievensn@gmail.com, met vermelding van de naam van het kind en zijn of haar geboortedatum.

De lessen gaan door in de sporthal van het VTI op de eerste verdieping (Dekenstraat 3 in Leuven, maar ingang via de Brabançonnestraat). De eerste lessen Multimove zijn volledig gratis en vrijblijvend ter kennismaking. Voor een heel seizoen van 22 lessen betaal je 75 euro. Voor een 10-lessenkaart betaal je slechts €35 of je kan ook per les betalen (€4).

Alle verdere vragen krijgen een antwoord via lievensn@gmail.com.

Update oktober: er zijn nog plaatsjes vrij, dus kom zeker eens langs! 

 multimove_2      multimove_4