Zin om lid te worden?

OPGELET: Beginnerstraining volwassenen woensdag volzet

Al onze trainingen zijn beperkt tot maximaal 28 deelnemers. De trainingen op woensdag avond voor beginners tot en met D6 niveau zijn momenteel volledig volzet. Je kan als beginner of nieuw lid dus niet meer aansluiten op de woensdag training. Je kan wel nog lid worden van de club en op dinsdag vrij komen trainen in afwachting dat er plaats vrij komt.

Hoe word ik lid?

Hoeveel bedraagt mijn lidgeld?

Veel mutualiteiten voorzien een terugbetaling als je lid bent van een sportclub. Vraag dit zeker na bij de jouwe.

Wat zit er in het lidgeld?

Waar gaan de trainingen door?

De trainingen gaan door in de sporthal van het VTI (Dekenstraat 3 in Leuven). Om hier te geraken ga je door de grote poort in de Brabançonnestraat. Aangekomen op de speelplaats ga je meteen helemaal naar links. Door een deur opnieuw naar links, dan de trap omhoog en op de eerste verdieping ligt achter de rode deur de sporthal.  

Wanneer gaan de trainingen door?

De eerste 3 trainingen kunnen gratis gevolgd worden als kennismaking. Je moet dus nog niet meteen lidgeld betalen. We vragen wel dat je je van bij het begin hier registreert. Ben je overtuigd om te komen tafeltennissen bij TTC Meerdaal Leuven? Dan verwelkomen we je graag op de volgende dagen:

De eerste trainingen kunnen gratis gevolgd worden als kennismaking

Welk materiaal heb ik nodig?

Je kan een palet in de club lenen als je er zelf geen hebt. Als je besluit je om verder te doen, kunnen de trainers mee assisteren om een palet aan te schaffen voor een zeer redelijke prijs. Koop er echter voorlopig best nog geen, want er zijn veel paletten te koop in de winkels waarmee het onmogelijk is een begin van techniek aan te leren.

Voor de rest volstaat gewone sportkledij en (indoor) sportschoenen, genre badminton schoenen. Schoenen met hoge zool zijn minder geschikt, deze zijn minder stabiel bij zijdelingse bewegingen.

Nog vragen?

Stuur een mailtje naar info@meerdaal.be als je nog verdere vragen zou hebben.

Hopelijk tot op één van de trainingen!