Zin om lid te worden?

Hoe word ik lid?

Hoeveel bedraagt mijn lidgeld?

Veel mutualiteiten voorzien een terugbetaling als je lid bent van een sportclub. Vraag dit zeker na bij de jouwe.

We zijn ook lid van de UiTPAS, hetgeen betekent dat indien je het kansarmenstatuut hebt van de Stad Leuven, je 80% korting krijgt op het lidgeld. Vermeld dit zeker bij inschrijving (discretie verzekerd).

Wat zit er in het lidgeld?

Waar gaan de trainingen door?

De trainingen gaan door in de sporthal van het VTI (Dekenstraat 3 in Leuven). Om hier te geraken ga je door de grote poort in de Brabançonnestraat. Aangekomen op de speelplaats ga je meteen helemaal naar links. Door een deur opnieuw naar links, dan de trap omhoog en op de eerste verdieping ligt achter de rode deur de sporthal.  

Wanneer gaan de trainingen door?

De eerste 3 trainingen kunnen gratis gevolgd worden als kennismaking. Je moet dus nog niet meteen lidgeld betalen. We vragen wel dat je je van bij het begin hier registreert. Ben je overtuigd om te komen tafeltennissen bij TTC Meerdaal Leuven? Dan verwelkomen we je graag op de volgende dagen:

Instapmomenten voor nieuwe leden

Voor jeugdleden van 5 tot 7 jaar:

Voor jeugdleden van 8 tot 12 jaar:

Voor jeugdleden van 13 tot 18 jaar:

De eerste 3 trainingen kunnen gratis gevolgd worden als kennismaking.

Voor nieuwe leden (+18) zijn er vaste instapmomenten:

Na de lessenreeks Start2Ping sluiten de spelers aan bij de recreantentraining op donderdag.

Welk materiaal heb ik nodig?

Je kan een palet in de club lenen als je er zelf geen hebt. Als je besluit je om verder te doen, kunnen de trainers mee assisteren om een palet aan te schaffen voor een zeer redelijke prijs. Koop er echter voorlopig best nog geen, want er zijn veel paletten te koop in de winkels waarmee het onmogelijk is een begin van techniek aan te leren.

Voor de rest volstaat gewone sportkledij en (indoor) sportschoenen, genre badminton schoenen. Schoenen met hoge zool zijn minder geschikt, deze zijn minder stabiel bij zijdelingse bewegingen.

Nog vragen?

Stuur een mailtje naar info@meerdaal.be als je nog verdere vragen zou hebben.

Hopelijk tot op één van de trainingen!